Over mij

Ik ben Shannon Daams, 30 jaar en wonend in het Brabantse stadje Waalwijk.

Na te zijn afgestudeerd als vormgever (voor winkelpresentaties) heb ik aan aantal jaren mijn kennis op te mogen doen bij grote retailers zoals Swiss sense en de Mandemakers groep. Inmiddels een HBO studie binnenhuisarchitectuur verder en is het alweer 4 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart als retailstylist. In de afgelopen jaren heb ik dan ook al heel wat showrooms een restyling gegeven.

Ik sta voor persoonlijk contact, houdt van de mooie en diverse projecten en wil nog heel wat jaren mijn kennis en kunde aanbieden voor het inrichten van uw perfecte showroom. Modern, chique, elegant en eigenzinnig is hoe ik mijn stijl het beste zou omschrijven.

Daar waar uw ideeën ophouden ga ik graag voor u verder. Een fijne plek creëren, waar zowel u als de klant zich op zijn gemak voelt, een beleving dat is wat een showroom zou moeten zijn..

Daar waar uw ideeën ophouden ga ik graag voor u verder. Wilt u meer te weten komen over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan zeker nog even een kijkje in mijn portfolio hieronder. Uiteraard kom ik graag eens bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden voor uw showroom zijn.

Shannon Daams
Shannon kleurstaalShannon achter fotoShannon camera

Contact

info@sdstyling.nl

Mendelssohnstraat 43

5144 GE, Waalwijk

06-38 75 38 21

KVK 71609202


Blog

5 tips om je omzet te verhogen.

4 Augustus 2020


5 stylingtrends van 2021.

12 December 2020

Instagram

instagram

Wat ik doe

✓ Retailstyling

✓ Concept ontwikkeling

✓ Interieurontwerpen

✓ Visual merchandising

✓ Verkoopoptimalisatie

✓ Etaleren

✓ Workshops

© Alle rechten voorbehouden SD styling | privacy beleid | disclaimer | algemene voorwaarden |